Glazen huis @Marie Kamphuisborg

Gepubliceerd op 19 september 2018 om 16:34

Groningen - Op dinsdagochtend om 08.00 uur begon het 'Glazen Huis' buiten bij de Marie Kamphuisborg met hun project. Terwijl er muziek afspeelde, werd er frisdrank en broodjes hamburger rechtstreeks vanaf de BBQ verkocht om zo geld op te halen voor Stichting Leergeld.

Om 11.00 uur kon je een tango proefles volgen. Liever een salsa proefles? Dat kon ook vanaf 13.00 uur. Liedjes aanvragen kon voor €1,-. Een slimme manier om geld op te halen voor het goede doel.

Vanaf 13.00 uur was er zelfs de mogelijkheid om ter plaatse naar de kapper te gaan. De kapper verzorgde voor een klein prijsje  onder andere de volgende dingen: bijwerken van een 'opscheertje', krullen/stijlen of een hoofdmassage (met ijswater).

 

De Sfeer om het glazen Huis was uitermate goed. Ook studenten van andere studies waren erg nieuwsgierig naar de bezigheden van de Bedrijfskunde studenten en kwamen dan ook af en toe een kijkje nemen.

Vandaag staat van 08:00 t/m 18:00 het glazen huis er nog één dagje. Het zou leuk zijn als u ook nog even kwam kijken en een kleine bijdrage zou willen doen aan het goede doel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.